Loading...

Sälj din bil kostnadsfritt!


Hur funkar det?

1

Lägg till din bil

2

Invänta prisförslag från flera bilhandlare

3

Sälj bilen

FAQ

Vanliga frågor och funderingar
 • Kostar det något att sälja min bil genom Trivox?

  Det tillkommer ingen kostnad att sälja sin bil för privatpersoner. Trivox får betalt från bilhandlare antingen genom en månatlig abonnemangsavgift eller en fast avgift.

 • Hur värderas min bil?

  Din bil värderas av våra anslutna bilhandlare som utgår ifrån den information som du lägger upp när du skickar in en förfrågan.

 • Hur funkar det?

  En av våra säljare kontaktar dig efter att du lagt upp din bil på vår hemsida. Vi fastställer då att all information är korrekt samt vilket pris du är redo att sälja bilen för. Vi lägger därefter upp bilen på auktion som är synlig för våra anslutna bilhandlare som lägger sina bud.


  Efter avslutad auktion kontaktar vi dig för att informera hur det gått. Vi erbjuder bilhandlare test på bilen genom tredje part, vilket är någonting som handlaren kan välja om de vill göra eller inte. Handlaren står för kostnaden av testet förutsatt att det inte hittats några avvikelser från de uppgifter du gett oss i säljprocessen. Är bilen i samma goda skick du angett så gäller affären. Avviker skicket från vad du angett så gäller inte handlarens prisförlag och affären avbryts eller minskar till ett nytt pris. Kunden står för kostnaden av testet vid avbruten försäljning.

 • Köper Trivox min bil?

  Vi på Trivox köper inte in bilar själva. Vi kopplar ihop er med den bilhandlare som betalar bäst för din bil.

 • Vad händer när jag godkänt ett prisförslag?

  När du godkänt ett prisförslag så kopplar vi ihop dig och bilhandlaren som sedan köper bilen. Om du av någon anledning väljer att hoppa av affären efter att du har tackat ja, så finns en avbrottsavgift. Avgiften finns för att täcka vårat arbete som går till spillo samt köparen som räknar med att få bilen och även i vissa fall bokat transport/test.

 • Kan jag sälja min bil om den har lån?

  Ja, absolut! Handlaren löser in lånet när de köper den och du får tillbaka mellanskillnaden om något finns kvar.

 • Vad händer om jag säljer bilen utan att nämna en skada jag vet om?

  Det finns flera chanser att tala om eventuella skador. Första gången när du skapar en annons, andra gången när vi kontaktar dig inför kommande budgivning samt under hela processen tills att bilen säljs. Om en skada undanhållits tills efter att bilen har fått ett godkänt bud av dig, så kan bilhandlaren som har lagt budet välja om de vill gå vidare eller om de häver köpet. Du blir i sådant fall skyldig till att betala vår avbrottsavgift. Läs mer om detta här: Terms and Rights: Terms and Rights

 • Kan jag ha en egen annons igång samtidigt?

  För att vi ska ta oss an försäljningsuppdraget vill vi att du pausar/tar bort egna annonser på din bil. Detta eftersom detta kan störa och begränsa budgivningen.

Våra samarbetspartners

Kontakt & hjälp

Copyright © All rights reserved.