Loading...

VAD ÄR TRIVOX?

Trivox är en smart och unik tjänst som skapades för att ge dig en ekonomisk trygghet i ditt kommande bilköp. Genom att samla all information på ett ställe kan du enkelt räkna ut vad just din ägarkostnad kommer att landa på. Jämför och hitta bilen som passar din smak och budget. Registrera ett kostnadsfritt konto idag.

Ägarkostnader?

Vi samlar alla de viktiga kostnader som tillkommer under bilägandet, som skatt, försäkring, lån mm. Genom en enkel beräkning får du snabbt fram den totala månadskostnaden att äga en bil. Detta för att ge en helhet av prisbilden och en ekonomisk trygghet i ditt kommande bilköp.

Välj rätt bil

Hitta rätt bil på nytt sätt. Sida vid sida kan du välja mellan två bilar. Klicka på bilen som faller dig mest i smaken och den andra försvinner och ersätts med en ny bil. Svep tills du hittar din favorit. Registrera dig och kom steget närmare din drömbil!

Om oss

Verksamheten startades år 2017 och är en ekonomisk biltjänst. Vår vision är att alla ska kunna känna ekonomisk trygghet inför sitt kommande bilköp. Att det kostar mer än ”bara” priset man betalar för en bil är ett faktum. Kostnaden kan skilja sig stort från bil till bil. Därför hjälper Trivox dig att på ett enkelt och effektivt sätt räkna ut kostnader som uppstår vid ett bilägande. Inställningen är att ett bilköp ska vara enkelt. Genom att samla all information på ett och samma ställe blir det enklare när du står inför ditt bilköp. Och med smarta funktioner som att jämföra bilar sida vid sida vill vi ge dig inspiration och göra det roligare i ditt sökande efter en ny bil.

På Trivox samarbetar vi med bilhandlare, så att du har möjlighet att köpa den där bilen du drömmer om.

Idag växer Trivox i extrem fart och vi är i ständig utveckling.

Vi på Trivox

Sandi Merzihic

Grundare / VD

[email protected]

Amanda Karlsson

Digital kommunikatör

[email protected]

Waheed Ahmad

Digital marknadsföring

[email protected]

Ore Adeleye

Webbutvecklare

[email protected]

Lano Uthman

Säljare

[email protected]

FÖRSÄLJNING: 070-628 86 43